Az elektromosság az elmúlt évszázadok egyik legnagyobb csodája, melyet legnagyobb bizonyossággal jelenthetünk ki. A jövő az elektromos áram által üzemeltetett berendezésekben van. Gondoljuk csak az elektromos autókra, melyeknek gyártói köre egyre csak bővül, és napról-napra olyan modellek látnak napvilágot, melyek mindenki számára megfizethetővé, elérhetővé válnak.  Természetesen a villamossági anyagok a gépjárműgyártástól kissé eltér, de alapja szintén az elektromos áram felhasználása.

Vállalkozásunk több mint tíz éve forgalmaz villamossági anyagokat, és ez idő során nagy tapasztalatra tett szert, mellyel áll megrendelői rendelkezésére, segítségére.

Milyen villamossági anyagok találhatóak meg a kínálatunk között?

  • Útadók (forgó, linerális)
  • Biztonsági fényfüggönyök
  • Mágneskapcsolók
  • Frekvenciaváltók
  • Villanymotorok, hajtóművek
  • Műszerek

Vállalkozásunk célja, hogy termékpalettánk bővítésével még szélesebb körben tudjunk partnereinkkel együttműködni. Az általunk forgalmazott villamos anyagok megbízható gyártóktól származnak, kiemelkedő minőségűek. Partnereinkkel hosszú távra tervezünk, ezért fontos számunkra a minőség és, hogy naprakész szaktudásunkkal megfelelően tudjuk tájékoztatni, és segíteni megrendelőinket. Garantált magas minőségű villamossági anyagok széles választékban, melyet folyamatosan bővítünk!

Az alábbi gyártók villamossági anyagait forgalmazzuk:

ABB, Bussmann, Crouzet, Kübler,Lenze, Leuze electronic, Mitsubishi Electric, Phoenix Contact, Semikron, Sew Eurodrive, Sick,
Siemens, VIPA, TR Electronic

Amennyiben bármilyen kérdése van a villamossági anyagokkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!