A munkaruházatnak főként biztonsági és higiéniai előírásai vannak. A reprezentatív és praktikus munkaruha kulcsfontosságú a munkahelyi biztonság és kényelem szempontjából. A munkaruha fontos információt is közöl a viselőjéről első sorban, hogy milyen tevékenységet végezz másod sorban pedig melyik vállalatnak, vagy cégnek dolgozik. A megfelelő munkaruházat ezen kívül megvédi a munkavállalót a feladatok közben elforduló veszélyektől. Ezért a megfelelő munkaruházat jelzés értékkel is bír az alkalmazottak felé, hogy a munkáltató gondoskodik a védelmükről, megteremti a higiéniai feltételeket, és ez mellett az esztétikus megjelenést is.

Ne bízza a véletlenre – Válasszon minőségi munkaruházatot!

Cégünk kiváló munkaruházati megoldásokat kínál a legkülönbözőbb tevékenységű, és bármilyen méretű cégek, szervezetek számára. Az általunk forgalmazott munkaruhák kiváló minőségüknek köszönhetően garantáltan időtállóak. Széles választékunk közül mindenki meg fogja találni azt a munkaruhát, mely a tevékenységi köréhez a legmegfelelőbb. Ha nem találja az általa keresett terméket a weboldalunkon, akkor kérjük, hogy érdeklődjön személyesen, telefonon, vagy e-mailben kollégáiknál! (egyedi munkaruha gyártása is lehetséges)

Mire szolgál még a munkaruházat?

  • A munkaruházat remek reklámfelületként is alkalmazható, mert az adott munkaruhán elhelyezhető a cég emblémája, neve, és szlogene is.
  • Megvédhetjük vele munkavállalóinkat
  • A megfelelő munkaruházat elengedhetetlen a munkavédelmi szabályozások betartásához

Amennyiben bármilyen kérdése van a munkaruhával kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!