Az alpintechnikát egyre széles körben alkalmazzák a cégek. Az alpintechnika segítségével a legmagasabb épületek kivitelezése és karbantartása is könnyedén megoldható. További sajátossága, hogy az alkalmazott alpintechnikai megoldások lehetővé teszik a rendkívül szűk helyen történő munkavégzést is, hiszen a helyiséges állványok helyett csupán speciális kötélre és egy embernyi helyre van szükség. Azonban az alpintechnika során az egyik legnagyobb veszélyt a leesés jelenti. Ezért nagy hangsúlyt kell fektetni a leesés elleni eszközökre. A leesés elleni eszközök megléte munkavédelmi előírás is, melyet szigorú jogszabályok írnak elő, és hatóságilag rendszeresen ellenőriznek. Leesés elleni eszközöknek számítanak a különböző hevederek, karabinerek, kikötőhurkok, és biztosító kötelek.

A védőeszközök egy részét időszakos felülvizsgálat alá kell vonni. Feltétlenül ebbe a kategóriába tartozik a leesés elleni eszközök ellenőrzése is. Leesés elleni eszközöket kell használni a következő foglalkozási területeken: elektromos szolgáltatok, gáz szolgáltatok, víz-és csatornázási művek, építőipar, telekommunikációs cégek, mobilszolgáltatók.

A leesés elleni eszközök alapfeltétele, hogy kiváló minőségűnek kell lenniük, mint minden munkavédelmi eszköznek.  Cégünk kínálata között csak is magas minőségi leesés elleni eszközöket talál széles körben. Célunk, hogy partnereinket olyan eszközökkel lássuk el, melyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. A több évtizedes működésünk során a visszajelzések, és saját tapasztalataink alapján válogattunk össze, hogy mely leesés elleni eszközöket forgalmazzuk.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a leesés elleni eszközökkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!