Az egyik legfontosabb testrészünk, amit munka során védenünk kell az a fejünk. Különösen akkor, ha építőipari munkát végzünk, vagy olyat, ahol fennáll az esélye az esetleges fejsérüléseknek. A megfelelő fejvédelmi eszközök kiválasztásához figyelembe kell venni a lehetséges veszélyforrásokat pl. tárgyak zuhanása, ütődések, kombinált kockázatok. A fejvédelmi eszközöknek minden esetben képesnek kell lennie, megállítani egy tompa vagy hegyes leeső tárgyat anélkül, hogy a sisakhéj megsérülne és a tárgy a koponyával érintkezne.

Mit érdemes még figyelembe venni a fejvédelmi eszközök kiválasztásánál?

Továbbá a legmegfelelőbb fejvédelmi eszköz kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a védősisak napi hordási idejét, körülményeit (pl. közvetlen napfény, nagy hideg, nagy meleg, villamos veszélyek, közvetlen hőhatások, szélsőséges időjárás). Ez mellett érdemes még figyelembe venni a tervezett kihordási időt, a könnyű méretre állíthatóságot, a napellenező szükséges hosszát, a fejkosár anyagát, a szellőzés kivitelét, a szerelvényehetőséget, nyomon követhetőséget, személyre szabhatóságot, színválasztékot, extra biztonságot, stb. Ha Önnek is fontos, hogy jobb, biztonságosabb, vagy gazdaságosabb fejvédelmi eszközöket válasszon, úgy készséggel segítünk a helyes kiválasztásban.

Cégünk kínálata között széles körben megtalálhatóak a fejvédelmi eszközök. Magas minőségüknek köszönhetően minden felhasználói igényt kielégítenek. Célunk, hogy megrendelőinkkel hosszú távú partneri kapcsolatot hozzunk létre.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a fejvédelmi eszközökkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!