Mit érdemes tudni a mérőhasábokról?

Mérőhasábokat általában akkor használunk mérésre, ha milliméter, század, vagy ezredmilliméter pontosan kell a méretet meghatározni, és más eszközzel ez nem végezhető el egyszerűen.

Mit érdemes tudni az idomszerekről?

Az idomszer nem méret mérésre szolgál, hanem csupán annak az ellenőrzésére, hogy a méret megfelel az előírtaknak, és a megadott tűrések köze esik. Az idomszereknek általában két oldaluk van. Az egyik a megy oldal, melynek át kell menni az adott méreten, a nem megy oldalnak viszont nem szabad átmennie. Ha ezen követelményeknek megfelel az adott munkadarab, akkor mehet tovább a gyártásban, ha nem felel meg, akkor selejtté válik. Ezért az idomszerek nagyon fontos eszköznek számítanak a sorozatgyártások során. Az eszköz segítségével bárki könnyedén ki tudja választani a megfelelő alkatrészeket a selejttől. Kínálatunkban megtalálható a dugós, gyűrűs, mentes és magfogazású idomszereken felül az egyedi akár geometriában, vagy tűrésben speciális idomszerek is megtalálhatóak.

Milyen mérőhasábok, idomszerek találhatóak meg kínálatunk között?

A cégünk kínálata között csak is a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő merőhasábok, idomszerek találhatóak meg széles körben.  Célunk, hogy partnereinket olyan eszközökkel lássuk el, melyek minden igényüket kielégítik, és hosszú távon szolgálják őket. A több évtizedes működésünk során a visszajelzések, és saját tapasztalataink alapján válogattunk össze, hogy mely gyártótól fogalmazzuk a mérőhasábokat, idomszereket. Termékválasztékunkat elsősorban partnereink igényeihez szabtuk, melyet folyamatosan bővítünk is.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a mérőhasábok, idomszerekkel kapcsolatban, akkor keressen fel minket bátran! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!