Cégünk egyéni vállalkozásból nőtte ki magát. Tevékenységünket 1997-ben kezdtük. Induláskor még csak villamos anyag szerepelt a kínálatunkban.A házhoz-szállítás már akkor is a szolgáltatásunkhoz tartozott. Termékválasztékunkat a vevői igényekhez igazítottuk, így hamar kiszélesedett  a termékskála, amely igény szerint még tovább bővíthető, és bővül is!
Mostanra a villamos anyagok mellett szerepelnek már gépészeti anyagok, kézi szerszámok, elektromos kisgépek, munkavédelmi eszközök, vegyi áruk, ragasztóanyagok illetve irodaszer is.

Vállalkozásunk 2000-től működött betéti társaság formájában, 2013-ban jogutódlással Kft-vé alakultunk. Irodánk Budapesten a X kerületben (Kőbánya) található.

Üzletfilozófiánk nem változott az évek folyamán, továbbra is vevőorientáltak vagyunk. Ezért bővítettük/bővítjük termékkínálatunkat, hogy meglevő partnereinkkel még szélesebb körben tudjunk együttműködni. Örömmel mondhatjuk el magunkról, hogy törekvésünk beigazolódott, mert visszatérő ügyfelekkel dolgozunk. Sok partnerünkkel már cca. 15-16 éves a kapcsolatunk!

Kérjük, keressen bennünket és nem fog csalódni az előbb leírtakban!